YES!

ja nu äntligen så har jag tilllgång till en dator så ja kan skriva, har vare utan dator hela helgen, men det har igentligen inte gjort nånting för vi har haft det så kul, så här har min vistelse i sthlm vare:

Torsdag: vistartade resan runt kl 1 på eftermiddan från ström, ja sen vårt första stopp var i sundsvall och fika och rasta morris ( mini hunden ) , sen körde vi ner till tönnebro som ligger ungefär 40 mil från ström, och där åt vi middag, jag tog hamburgare =) , sen var vi framme hos carro och terry ( emils syster och hennes pojkvän ) runt halv 10, och då kan man säga att vi var slut. Vi gick och la oss nästan direkt!!

Fredag: Vaknade upp på fredag morgon och var jätte jätte trött, men vi skulle fara och shoppa lite så vi gatt kliva upp tidigt. Sen efter allt shoppande så var det dax att fara och kolla på valpnarna, och dom var såååå himla söta, vi valde den sötaste tycker jag =), så nu blire att fara tillbaka om 5 veckor och hämta lilla Ruff som han ska heta :), sen gjorde vi inte så mkt mer, bara åt middag och hade de allmånt trevligt =)

Lördag: Ja nu var de redan lördag, vi hade planer att fara på IKEA för carro skulleköpa ett nytt bord, men jag och emil var inte så intresserade av de så vi gick runt på andra affärer och kolla =) , när dom äntligen var klar så for vi på heron city och fika,och då såg vi även Robert wells och amy diamond, :) sen begav vi oss för att bowla runt halv 4 =) , ja jag kom iaf 2a , fast jag är inte dirket en höjdare på att spela =) men kul som tusan var de iaf!
Sen for vi hem, åt en super god middag, kolla på nya star trek filmen sen somna vi =)

Söndag: Ja nu var det dax för hem färd, vi packa alla våra grejor och kramades hejdå sen for vi =)
som tur så hade emil köpt en bärbar DVD med 2 skärmar som vi hängde upp och kolla på hela vägen, vi stannade i Gävlebro för att fika, och då såg vi även etype ^^ ganska roligt, jävlar va lång han är ^.<
sen vart vårt nästa stopp sundsvall igen för emil mormor bor där och vi åt middag. sen var vi hemma runt halv 8 och då såg vi film och mysa hela kvällen =)

Så det var ungefär min helg i sthlm, bilder kommer ikväll =)


Pussssss

Kommentarer
Postat av: stefan

cooooooooooooooooooolt as cooooooooooolt:)

2009-09-28 @ 10:25:02
Postat av: Din mamma..

PAJJJJJJJJJJJJ!!!! PIGGA MIN!!!

2009-09-28 @ 10:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0